InformationDomain & Hosting Murah Untuk Blogger

Wanita Kurus Di Sukai Lelaki

Wanita Kurus Di Sukai Lelaki | Lelaki kalau hendak cari pasangan pasti akan terselit bentuk badan seorang wanita. Bukan bermaksud wanita itu terlalu kurus macam cicak kobeng. Tetapi kurus yang berbadan sederhana berisi.

Macam mana kalau seorang perempuan itu bertudung labuh dan berjubah. Bagaimana hendak ketahui bentuk badan wanita seperti ini. Pakaian berjubah dan bertudung labuh yang tersarung pada wanita tidak kelihatan bentuk badan mereka tetapi mata lelaki sangat hebat kerana boleh membezakan bentuk badan wanita hanya melihat sahaja.

Menurut satu kaji selidik yang dijalankan, telah terbukti bahawa sebahagian besar kaum lelaki suka pada wanita berbadan kurus dan dibawah ini merupakan alasan mereka.

Wanita Kurus Kelihatan Lebih Seksi – Ketika anda melihat bahagian pinggang ke pinggul, seorang wanita yang kurus akan kelihatan mempunyai rupa ukuran badan (curve) yang sempurna. Semakin sempurna ukuran bentuk badan mereka, mereka akan terlihat lebih seksi.

Wanita Kurus Kelihatan Lebih Seksi Dalam Soal Berpakaian – Wanita berbadan kurus akan kelihatan seksi dan mempunyai daya tarikan sensual yang kuat sekiranya mereka mengenakan pakaian yang sesuai. Kaum lelaki suka berdampingan dengan wanita kurus sekiranya wanita tersebut mempunyai payudara yang besar dan mempunyai pinggang yang kecil.

Wanita Kurus Mudah Untuk Diangkat – Kaum lelaki merasakan wanita berbadan kurus lebih mudah untuk diangkat atau didukung. Ini merupakan salah satu alasan utama kaum lelaki mengapa mereka lebih sukakan wanita kurus, berbanding wanita gemuk.

Wanita Kurus Kelihatan Lebih Langsing – Terdapat garis perbezaan antara kurus dan langsing. Wanita yang kurus mempunyai berat badan yang kurang untuk mempamerkan aset mereka seperti payudara dan punggung, manakala, wanita yang langsing mempunyai badan yang sihat dan memiliki ukuran badan yang sempurna seperti seorang model.

Wanita Kurus Lebih Fleksibel Di Tempat Tidur – Wanita kurus dan langsing mudah di atur ditempat tidur berbanding wanita gemuk. Jika anda inginkan wanita anda nampak mengancam di tempat tidur, cari lah wanita yang berbadan kurus.

sumber

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge