InformationDomain & Hosting Murah Untuk Blogger

Perlihat Gambar Iphone 8 Dari Apple

Perlihat Gambar Iphone 8 Dari Apple | Adakah anda peminat gadjet iPhone dari Apple? Jika anda peminatnya, bersedia untuk perlancaran Gadjet baru daripada Apple.

Baru-baru ini tersebar sebuah video di Youtube mengenai sebuah model terbaru Apple iaitu iPhone. Gadjet iPhone tersebut tidak dinamakan lagi sama ada ianya iPhone 8.

Belum dapat dipastikan lagi kesahihan hanya berdasarkan video. Berdasarkan pencarian mengenainya (iPhone 8), Apple mungkin tidak menamakan sebagai iphone 8 berdasarkan pengalaman peminat gadjet tersebut.

Gadjet iPhone yang tersiar dalam Youtube mungkin akan dinamakan iPhone ;

  • iPhone 7s
  • iPhone 7s Plus
  • iPhone 8

Berdasarkan pengalaman Peminat, iPhone biasanya akan menaik taraf iphone 7 dahulu dengan mengeluarkan model S dan S Plus. Barulah akan mengeluarkan model iPhone 8. Ada juga yang berpendapat bahawa iPhone 8 akan muncul pada tahun 2018 bagi menampakan ke unikan iPhone tersebut.

Belum dapat dipastikan lagi model ini adalah model iPhone 8 yang sedang hangat diperkatakan.

Kita tunggu berita dari Apple mengenai iPhone terbaru mereka. Bagi peminat iPhone, sudah boleh kumpul duit untuk tukar ke yang baharu. Yang lama tu kalau elok jual lah murah sikit dekat Admin ni. 🤣

Saya belanja beberapa keping gambar, Hendak lagi boleh tonton video di Youtube, Link de dekat bawah.

Anda boleh tonton video tersebut di Link ini ( https://youtu.be/5es64FPCO6k ). Adios

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge